Imorse gick vi (efter seriöst ett alarm var tredje minut i en halvtimme) upp kl. 07.00, för att bege oss bort till vår nya gata för att hämta upp vår nya nyckel - till vår nya lägenhet som vi numera, på obestämd tid, hyr i Østerbro. Klockan 08.30 var vi på plats och ett par minuter senare lämnade Mr Schultz över lägenheten i våra händer

Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg



Vid 10-tiden var vi tillbaka på Burmeistersgade och började, efter en stadig frukost, packa ihop våra saker igen. Vi har ju i princip bott i våra resväskor sen vi flyttade in för 3 veckor sen, eftersom vi inte velat bo in oss förrän vi flyttade på riktigt.



Esme tappade rengöringsvatten i toaletten, någon som vill köpa loss lite Dermatologica för nedsatt pris..?



Försök få ihop ekvationen; inte shoppat något stort (ett par Marc Jacobs-ballerinas eftersom jag behövde svarta jobbskor och lite inredningssaker, no more no less) men ändå gick resväsan inte att stänga. Samma resväska som för tre veckor sen gick jättebra(ish) att stänga.



Vid 13.30 åkte jag till Köpenhamns Centralstation där jag hittade denna - min lilla far Med ännu fler resväskor till oss! Vi promenerade genom SNÖSTORMEN upp till Avis och hämtade ut en hyrbil (vi insåg ganska tidigt att det inte skulle vara fysiskt möjligt att släpa all vår packning från Christianshavn till Østerbro) och körde sedan mot Burmeistersgade en sista gång

Och det kändes så konstigt att säga titta här är vårat kaffeställe, och här brukar vi sitta med våra laptops, och häär klipper vi oss, och här är våran gata, och där är våran dörr - nu är det inte det längre (inga hard feelings för det dock :))



Våran lägenhet är så himla fin och bäst, vilket vi skålade in med en flaska bubbel



Som pappa fick dricka ur vanliga glas för vi har bara två champagneglas



Efter en soffleverans gick vi upp till Triangeln i Østerbro, och restaurang Halifax, eftersom



...vi hört att dom har legendariska hamburgare. Svar, JA. Omg matkomat x 3

Imorgon ska vi hänga på låset på IKEA och shoppa lite, så att vi kan fortsätta uppackningen här hemma. Bästa bästa nya lägenheten, det kommer bli så bra det här :))))

xoxo /limpa