I tisdags checkade två saknade favoriter in på Hotell Marstalsgade, nämligen A-K och Ellie Dessa fantastiska två piger sa att de ville göra allt som är vårat här nere, se våra ställen och göra det vi gör. Så vi har såklart bockat av korriander-middag på LêLê's, frukost på Dag H och kaffefika på Serenity Cupcakes, sitta ute i morgonsolen och äta frukost på innegården och äta plockmiddag-alla-tillbehör-tillåtna hemma i vardagsrummet, och tjejerna åt lunch på Sommersko när vi jobbade. Här kommer lite bilder från gårdagen;

 
Vi började på Dag H där vi alla tog varsin morgonmads-tallerk och lite diverse side-orders typ american pancakes

 
och fruktfat!

 
Vi satt ute och klockan var strax före 10 och solen sken så mysigt <3 (update om vädret följer...)


Sen promenerade vi in mot stan, förbi alla fina Østerbro-hus

 
Sen försvann plötsligt solen och byttes ut mot konstigt sommarregns-ljus och Elli sa "Snart kommer det att komma ett skyfall"

 
Ni två <3

 
Ni tre <3<3

 
Sen kom det, skyfallens alla skyfall. Vi tog skydd, med x antal andra danskar, inne på Fakta och såg hur regn styrkan ökade och ökade och övergick i hagel och man började fundera igenom både domedagen, livets uppkomst och människans existens innan vi tillslut sprang, 10 meter i taget sen in i en port, sen 10 meter till, hela vägen upp till en bank vid Kongens Nytorv där vi fick gula regnponchos

Typ 1 timme senare sken solen igen. Vädret i Köpenhamn är SÅ schizofrent just nu, ena sekunden supersommar, andra sekunden skyfall och åska.

Nu har tjejerna åkt hem igen vilket skär lite i hjärtat. Det är så skönt att ha varandra, vi fyra, och vi vet att det alltid kommer vara så. Varken tjaffsigt eller komplicerat, bara världsbäst och bra. Oavsett om vi sitter på LêLê's och dricker vin eller hemma i soffan i pyjamas med Rasmus Seebach ur grishögtalaren (som varit med oss i Cannes två vändor och vänt och nu landat i Köpenhamn) så har vi kul Så meget kærlighed!

xoxo, med stor saknad
marstalsgade-girls

2 kommentarer

GoForFit

27 Jun 2014 11:18

Härliga bilder!! :))

elli

30 Jun 2014 21:57

bästa inlägget, helt klart <3

Kommentera

Publiceras ej